1

four seasons

Project Notes

This simple beige painted sheetrock box was a bachelor pad before we arrived. Transforming it into a home for the newly married young couple began by incorporating the clients’ collected furniture into a new, fresh design. Both husband and wife’s design goals were addressed in the process. Guitars adorn the wall, showcasing a hobby of the husband, while the wife engaged with us on bringing in color and texture to add sophistication. The highlight of the space is a 13’ built-in case piece designed in a deco style that incorporates a bar.

…We could never have married a Social Distortion concert poster and 17th Century Chinese antiques without you! …you took our individual styles and made them better. Our home feels like us – but a more grown-up version, and that’s just what we wanted….

Read More

 

 

recent projects